Τα 4 πιο περίεργα πράγματα … που κάνει το πέoς σου !

25

mini-sexy-blonde

Είναι ο φίλος και συνοδοιπόρος σου. Μαζί γελάτε, μαζί λυπάστε, μαζί έχετε ζήσει τις πιο έντονες αλλά και απογοητευτικές εμπειρίες της ζωής σας. Το πέoς σου, είναι κομμάτι όχι του κορμιού σου, αλλά της ψυχής σου. Κι όμως δεν ξέρεις πολλά για αυτό.
Είναι αλήθεια πως δεν μπορείς να το ορίσεις. Τουλάχιστον όχι όσο θα ήθελες, γι’ αυτό και σε έχει φέρει αρκετές φορές σε δύσκολη θέση. Είτε γιατί «πετάχτηκε» χωρίς να το θέλεις σε μία… συζήτηση, είτε γιατί ήταν «απών» σε κάποια άλλη που το είχες ανάγκη.
Το πέoς είναι περίεργο, όχι για σένα, αλλά για τις γυναίκες. Δεν μπορούν να το κατανοήσουν, γι’ αυτό και σε ρωτούν ανά πάσα στιγμή, «γιατί, αυτό, γιατί εκείνο»; Και άντε εσύ να εξηγήσεις γιατί ξυπνάς με στύση και πώς αυτό δεν κρύβει καμμία σεξουαλική διάθεση… Ας δούμε όμως τέσσερις δράσεις και αντιδράσεις του πέους που δεν ήξερες πώς να τις εξηγήσεις.

Πρωινή γυμναστική
Τα επίπεδα τεστοστερόνης σου βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο τους τις πρωινές ώρες. Πέραν αυτού, η ώρα που κοιμάσαι είναι για το πέoς η καλύτερη φάση προκειμένου να… γυμναστεί. Ναι από μόνο του σηκώνεται προκειμένου να διατηρήσει την σωστή κυκλοφορία του αίματος. Παρ’όλο που θα μπορούσες να κρατήσεις όρθια σκηνή με την πρωινή σου στύση, μην το δοκιμάσεις…

Μεγαλώνει, μεγαλώνει… μπα, άστο καλύτερα:
Οι γυναίκες είναι ικανές να βγάλουν συμπέρασμα για το μέγεθος του πέους σου μόνο και μόνο βλέποντάς σε γυμνό και χωρίς στύση. Πλανώνται πλάνην οικτράν, ας τις ενημερώσουμε.
Ας τις ενημερώσουμε πως υπάρχουν δύο είδη πέους:Τα μικρά δίχως στύση που γίνονται μεγάλα, και τα μεγάλα με στύση που μεγαλώνουν ελάχιστα. Εντάξει υπάρχει και μία τρίτη που ξεκινάει με μικρό και καταλήγει σε μικρό, αλλά ας την αφήσουμε την πονεμένη ιστορία. Όλα είναι καθαρά θέμα γονιδίων. Δεν υπάρχει γιατί, αλλά το πέoς δύναται να μεγαλώσει έως και τέσσερις φορές σε σχέση με το αρχικό του μέγεθος. Άλλα απλώς σκληραίνουν. Γι΄αυτό κυρίες μου, προ$εχτε: Τα φαινόμενα απατούν. Και πολύ μάλιστα.

Δεν μπορείς να στοχεύσεις στο κατούρημα
Πόσες μα πόσες μα πόσες φορές οι μανάδες, οι φιλενάδες, οι σύζυγοι σε έχουν ζαλίσει. «Να σημαδεύεις!» σου λένε και νομίζουν πως είναι εύκολο. Αυτό που δεν μπορούν να φανταστούν είναι πως η διαδικασία της ούρησης δεν είναι σαν να πυροβολείς με sniper, αλλά χρησιμοποιώντας καραμπίνα που την κόντυνες κόβοντάς την με πριόνι.. Ωστόσο για να σοβαρευτούμε, όταν τα ούρα φεύγουν σε ακαθόριστες γωνίες συμβαίνουν τα εξής: Είτε έχουν μείνει υπολείμματα σπέρματος, είτε έχεις κάποια πληγή στην ουρήθρα σου, ενώ εάν επιμένουν, είναι πιθανό να είναι σημάδι κάποιου σεξουαλικώς μεταδιδομένου νοσήματος.

Ονείρωξη, αχ ονείρωξη
Όσο απολαυστική κι αν είναι όταν την ζεις, άλλο τόσο σπαστική είναι όταν ξυπνάς. Τα σεξουαλικά όνειρα είναι σαν να βρίσκεσαι στην πηγή των γεγονότων. Έλα, παραδέξου το, τα έχεις απολαύσει. Είτε είσαι στην εφηβεία, όποτε είναι και πιο συχνά, είτε στην ενήλικη ζωή σου όποτε και ελαττώνονται. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η αποκρυπτογράφηση της ονείρωξης δεν είναι εύκολη. Η πιο απλή εμπειρική εξήγηση είναι πως συμβαίνει όταν έχεις καιρό να έχεις οργασμό, και ο οργανισμός σου θέλει να ανανεώσει το σπέρμα σου. Πάντως ό,τι και να θέλει να κάνει ο οργανισμός σου, εσύ έχεις δύο επιλογές: Είτε να ξυπνήσεις, είτε να κάνεις ένα βραδυνό μπάνιο…koolnews

Source link