Πώς οι πολιτικές σου απόψεις επηρεάζουν τον τρόπο που φλερτάρεις

25

Πολλοί θα συμφωνούσαν με την αντίληψη ότι αν υπάρχει χημεία, αλληλοκατανόηση και φυσικά αμοιβαία έλξη, η βάση της σχέσης έχει ήδη δημιουργηθεί και οι πολιτικές πεποιθήσεις έρχονται (να συμφωνήσουν ή να συγκρουστούν) σε δεύτερο επίπεδο.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών ιστοσελίδων και apps για online dating φαίνεται να αξιολογεί τις πολιτικές πεποιθήσεις ως χαρακτηριστικό καθοριστικής σημασίας για την τύχη μιας γνωριμίας.

> Οι νέοι κανόνες του φλερτ που οι γυναίκες θα ήθελαν να ξέρεις

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε μέσω της αμερικάνικης εκπομπής πολιτικής ενημέρωσης The Beat with Ari Melber, 71% των χρηστών της δημοφιλούς πλατφόρμας Tinder πιστεύουν ότι οι πολιτικές διαφορές είναι λόγος για να μην προχωρήσει η γνωριμία. Μάλιστα, το 60% των χρηστών του Match.com είναι πολύ λιγότερο ανεκτικό σε μια σχέση πέραν του πολιτικού του πεδίου σε σχέση με δύο χρόνια πριν, ενώ οι διαχειριστές της εφαρμογής OkCupid παρατήρησαν μια αύξηση 30% στο ενδιαφέρον των χρηστών για «κοινές πολιτικές πεποιθήσεις» σε σχέση με τις σεξουαλικές επιδόσεις.

Η συνέχεια στο Madame Figaro.

Source link